Foltos lett? Megoldjuk!

Ne bajlódj vele egyedül!

A házi tisztítás sok macerával jár: bajlódni kell a megfelelő takarítógép kiválasztásával és kibérlésével, ki kell találni, vajon melyik vegyszer fog segíteni a problémán, és hogy mekkora adagra van belőle szükség. Ezután még el kell végezni a munkát – és egyáltalán nem biztos, hogy az eredmény tetszeni fog.

Gyakran előfordul, hogy valaki hagyományos házi módszerekkel (pl. ecettel, szódabikarbónával) igyekszik eltüntetni foltokat, amitől azok csak még nagyobbak lesznek, illetve a kellemetlen szag is megmarad.

Miskolc területén elmegyünk hozzád, feltekerjük és elszállítjuk a szőnyeget, majd tisztítás után visszaszállítjuk – teljesen ingyenesen, mérettől függetlenül.

Hiába vigyázunk nagyon a szőnyegeinkre és a kárpitjainkra, előbb vagy utóbb mindenképpen össze fognak koszolódni. Bármikor történhet véletlen baleset, és ennek esélye csak nő, ha szeretünk vendégeket hívni, ha vannak gyerekeink vagy kisállataink.

Bor folt a kanapén
Bor folt tisztítása a szőnyegről

Azt tapasztaljuk, hogy akik takarítógépet bérelnek, azok általában jóval több vizet használnak, mint kellene, és eláztatják a szőnyeget vagy a bútort. Így egyrészt nem érik el a célt, másrészt pedig a száradásra is rengeteget kell várni.

A felületi szennyezéseket sok esetben házilag is el lehet távolítani, a mélyebben jelen lévőket viszont nem. Ezeknek a tisztítása rutinnal rendelkező szakembereket igényel.

Ételfolt a szőnyegen

Nyári nagytakarítási akció – 10% kedvezmény minden szőnyegtisztításra július 8-tól  augusztus 4-ig!