Milyen gyakran érdemes tisztíttatni a szőnyegeket?

Tanácstalan vagy abban, hogy milyen gyakran kellene tisztíttatnod a szőnyegedet, hogy az tartósan lakásod csillogó éke legyen és ismerőseid, barátaid még szívesebben töltsenek Nálad még több időt? Akkor ezt a cikket Neked találtuk ki!

Milyen gyakran kell szőnyeget tisztítani?Mikor „kell” szőnyeget tisztítani?

Természetesen olyan nincs, hogy „kell”… ahogy a „rend” és a „tisztaság” fogalma is egyénenként változó, így az is, hogy milyen gyakran érzed szükségét. Mondjuk úgy inkább, kinek mikor van igénye, szüksége rá. Illetve természetesen azt is fel kell mérni, hogy mikor tudja megcsinálni a háziasszony és mikor kell szakértő segítséget hívni.

Mikor célszerű szőnyegeinket tisztíttatni?

Mivel a szőnyeg leginkább napi szintű igénybevételnek van kitéve, így érdemes évente LEGALÁBB egy alkalommal tisztíttatnod a szőnyeget.

  • Nagytakarításkor érdemes a szőnyegek mélyebb rétegeinek tisztíttatása. Mi Miskolcon a Kristály Tisztítónál csakis a legmodernebb, speciális vegyszereket alkalmazzuk a legtökéletesebb eredmény elérése érdekben.
  • A lakás nagyobb felújítása után érdemes szőnyegeidet átmosatni, hiszen ilyenkor olyan szennyeződések kerülhetnek szőnyeged mélyebb rétegeibe, melyek eltávolítását érdemes profi szakemberekre bíznod.
  • Ha új lakásba esetleg egy másik irodába költöznél. Ilyen esetben is fontos szőnyegeid tisztittatása mert igy az uj lakóhelyünkün irodánkban is megfelelő higiéniával fognak titeket szolgálni kedvenc szőnyegeitek
  • Ünnepeken biztosan szívesen látnád a lakás többi részével együtt szőnyegedet is kristálytisztán. Biztosan örülnél, ha vendégeid is gyönyörködnének benne.

Foglalj időpontot mihamarabb a 06703793407-es telefonszámon és mi Miskolcon, a Kristály Szőnyegtisztítónál garantáltan patyolattisztára varázsoljuk szőnyegedet!

 

Nyári nagytakarítási akció – 10% kedvezmény minden szőnyegtisztításra július 8-tól  augusztus 4-ig!