Szőnyegtisztítás felsőfokon

A lurkók a gyerekzsúron leöntötték kakaóval a szőnyeget?  Esetleg a felnőttek egy jó kis házibuli hevében lelocsolták vörösborral a szőnyeget? Kutyusod lepisilte a szőnyeget és emiatt kellemetlen szag terjeng a lakásodban és így nem szivesen fogadsz vendégeket?

Megértjük, hogy kellemetlen a szituáció és szívesebben látnál lakásodban egy patyolattiszta szőnyeget! … és azt is tudjuk, milyen az, amikor már csak az ecetes olló segíthet a helyzeten!

Hogyan zajlik a szőnyegtisztitás?Hogyan NE tedd?

Ha eddig az olyan hagyományos szőnyegtisztítási módszerekkel  próbálkoztál, mint az ecet és a szódabikarbóna akkor felejtsd el ezeket ugyanis ezektől a folt csak még nagyobbra növekszik, a lakásban áradó kellemetlen szagról nem is beszélve!

Az olló sem jó első megoldásként, adj nekünk is egy sanszot, mielőtt kivágnád a foltot a kedvenc kárpitodból!

Hogyan csináljuk MI?

 ITT  képeket is láthatsz az eredményekről, de inkább le is írjuk, hogy mit is kaptok tőlünk Ti, Te és a szőnyeged! 😀

Ezesetben még  a szállítással sem kell bajlódnod, ugyanis Miskolcon belül és 10 km-es vonzáskörzetben elmegyünk Hozzád, feltekerjük és elszállítjuk a szőnyeget.

Korszerű eszközökkel, technikákkal, többéves tapasztalattal, valamint megfelelő vegyszerekkel dolgoznak a magas szintű profizmussal  és  hozzáértéssel  rendelkező szakembereink. Nekik köszönhetően nálunk jó kezekben tudhatod szőnyegedet, bútorodat!

A műszaki beállítottságú – és a részletekbe menően alapos – ügyfeleink számára leírjuk, hogy jelenleg a Protima, lengyel gyártó gépparkjával dolgozunk. Ez laikusoknak nem biztos, hogy sokat mond, de egy speciális és professzionális, magas teljesítményű speciálisan szőnyegtisztításra fejlesztett készülékekről van szó.

Most biztosan felmerült benned, hogy mi történik abban az esetben, ha esetleg sok időt vesz igénybe Nálunk a tisztítás és így sokáig kell nélkülöznöd lakásod fontos és a szép, komfortos lakás látszatát keltő elemét…

Ha professzionális szőnyegtisztítást szeretnél, és a mi cégünket választod, egy percig sem kell ezen aggódnod, ugyanis szőnyegedet maximum egyhetes határidővel  megszépítjük és visszaszállítjuk a megújult, friss illatú szőnyeget a kedves megrendelőhöz. Kárpitodra pedig gyors száradási időt garantálunk.

 

Nyári nagytakarítási akció – 10% kedvezmény minden szőnyegtisztításra július 8-tól  augusztus 4-ig!